Voor de hoogste kwaliteit in kunststof kozijnen moet u bij Rehau zijn! Kunststof kozijnen van Rehau, tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de mogelijkheden en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.De kozijnen worden door onszelf gefabriceerd van de meest betrouwbare soorten kunststof. Dit betekent dat ze veilig zijn, jarenlang meegaan en mooi blijven. Bovendien hoeft u weinig aan het onderhoud van de kozijnen te doen! Daar komt bovenop dat onze kunststof kozijnen zorgen voor een uitstekende isolatie. Zoals bijv. Rehau 115 mm Character design 70 met een isolatiewaarde van Uf tot 1,3 W/m²K. We kunnen uw nieuwe kunststof kozijnen op maat maken voor de perfecte pasvorm. . Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en persoonlijk maatwerk zorgen ervoor dat Rehau de nieuwe norm is in kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen Nederland

Rehau levert kunststof kozijnen door heel Nederland, of u nu in het hoge noorden, het uiterste zuiden of vlakbij Duitsland woont. We verzorgen kunststof kozijnen Brabant maar ook kunststof kozijnen Westland. U heeft daarbij de keuze of u de kozijnen wilt laten plaatsen, dit is een extra service van Rehau . Dit kan voor uw kunststof kozijnen Almere of uw kunststof kozijnen Utrecht. Onze ervaren montagemedewerkers staan voor u klaar! Zij verwijderen en voeren uw oude kozijnen af en plaatsen de nieuwe kozijnen voor u. Woont u in Rotterdam of de omgeving? Kijk dan eens bij kunststof kozijnen Rotterdam. Voor kunststof kozijnen in Nederland bent u bij Rehau aan het juiste adres! Wilt u uw woning een nieuwe look geven? Kies dan voor Keralit. Deze gevelbekleding uiterst geschikt voor het isoleren van uw gevel.

Kunststof schuifpui

Om een mooie doorloop te creëren van uw woning naar uw terras of tuin kunt u een kunststof schuifpui van Rehau laten installeren. Deze zorgt voor meer lichtinval in uw woning en bovendien voor een prachtig uitzicht op uw tuin. Zoals bijv. Rehau Synego Hefschuifpui . Onze specialisten kunnen de pui volledig op maat maken. Omdat wij in eigen beheer fabriceren, zijn de mogelijkheden in afmetingen, stijl, kleur en vorm vrijwel onbeperkt. Aan alle gestelde veiligheids- en millieu eisen wordt voldaan bij de fabricage en installatie van onze kunststof schuifpuien. Bent u benieuwd wat het effect van een pui is op uw woning? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor een kunststof schuifpui van Rehau !

Kunststof deuren

Een goede isolatie van uw woning bereikt u met de kunststof deuren van Rehau . We bieden u een ruime keuze aan verschillende modellen die worden afgeleverd in onze standaard maten. Uw deur wordt echter op maat afgeleverd als u een ander formaat nodig heeft. Ook kunt u zelf beslissen over de kleur en het isolatietype van uw deur. De kunststof deuren van Rehau ,zoals bijv. Kunststof openslaande tuindeuren voldoen aan alle eisen op het gebied van milieu en techniek. Bovendien hebben we geschikte deuren voor zowel de achter- als de voorkant van uw woning. Bekijk ons gehele aanbod online en maak uw keuze!

 

   Rolluiken

Met de rolluiken van Rehau kan je de hele dag door genieten hoe jij dat wilt. Liever gedempt licht in je woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaap je graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kies je zelf hoeveel licht je in je woning toelaat door de rolluiken op de gewenste hoogte neer te laten.U kunt hierbij kiezen voor ingebouwde rolluiken,opbouw rolluiken of voorzetrolluiken.