Over ons

prima kozijnen

Kozijnen met Karakter

Voor de hoogste kwaliteit in kunststof kozijnen moet u bij Rehau zijn! Kunststof kozijnen van Rehau, tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de mogelijkheden en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. De kozijnen worden door onszelf gefabriceerd van de meest betrouwbare soorten kunststof. Dit betekent dat ze veilig zijn, jarenlang meegaan en mooi blijven. Bovendien hoeft u weinig aan het onderhoud van de kozijnen te doen! Daar komt bovenop dat onze kunststof kozijnen zorgen voor een uitstekende isolatie. We kunnen uw nieuwe kunststof kozijnen op maat maken voor de perfecte pasvorm. Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en persoonlijk maatwerk zorgen ervoor dat Rehau de nieuwe norm is in kunststof kozijnen.

Rehau levert kunststof kozijnen door heel Nederland, of u nu in het hoge noorden, het uiterste zuiden of vlakbij Duitsland woont. We verzorgen kunststof kozijnen Groningen maar ook kunststof kozijnen Enschede. U heeft daarbij de keuze of u de kozijnen wilt laten plaatsen, dit is een extra service van Rehau . Dit kan voor uw kunststof kozijnen Almere of uw kunststof kozijnen Utrecht. Onze ervaren montagemedewerkers staan voor u klaar! Zij verwijderen en voeren uw oude kozijnen af en plaatsen de nieuwe kozijnen voor u. Woont u in Leeuwarden of de omgeving? Kijk dan eens bij kunststof kozijnen Friesland. Voor kunststof kozijnen in Nederland bent u bij Rehau aan het juiste adres!

Kunststof schuifpui

Om een mooie doorloop te creëren van uw woning naar uw terras of tuin kunt u een kunststof schuifpui van Prima laten installeren. Deze zorgt voor meer lichtinval in uw woning en bovendien voor een prachtig uitzicht op uw tuin.Zoals bijv. Rehau Synego Hefschuifpui . Onze specialisten kunnen de pui volledig op maat maken. Omdat wij in eigen beheer fabriceren, zijn de mogelijkheden in afmetingen, stijl, kleur en vorm vrijwel onbeperkt. Aan alle gestelde veiligheids- en millieu eisen wordt voldaan bij de fabricage en installatie van onze kunststof schuifpuien. Bent u benieuwd wat het effect van een pui is op uw woning? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor een kunststof schuifpui van Prima !

Kunststof deuren

Een goede isolatie van uw woning bereikt u met de kunststof deuren van Rehau . We bieden u een ruime keuze aan verschillende modellen die worden afgeleverd in onze standaard maten. Uw deur wordt echter op maat afgeleverd als u een ander formaat nodig heeft. Ook kunt u zelf beslissen over de kleur en het isolatietype van uw deur. De kunststof deuren van Rehau ,zoals bijv.Kunststof openslaande tuindeuren van Rehau ,voldoen aan alle eisen op het gebied van milieu en techniek. Bovendien hebben we geschikte deuren voor zowel de achter- als de voorkant van uw woning. Bekijk ons gehele aanbod online en maak uw keuze!

Kunststof voordeur

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning. Een door Rehau geproduceerde en gemonteerde kunststof voordeur is verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten. De kunststof deuren in ons uitgebreide assortiment hebben een authentieke en tegelijk luxe uitstraling. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan jarenlang mee, zonder dat u veel hoeft te doen aan onderhoud. Rehau heeft een groot assortiment voordeuren waarvan de maat kan worden aangepast aan de hand van uw wensen. Heeft u vragen? Laat u dan door onze professionals informeren over de mogelijkheden, bekijk ons grote assortiment of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Leave a Reply

Required fields are marked*